Velkommen som konfirmant 2018/2019

 

30.04.2018

Her finner du viktig informasjon om konfirmasjonsåret 2018/2019

Invitasjon til konfirmasjon ble sendt ut til alle i 2004-kullet som er medlem eller tilhører Lommedalen menighet i slutten av april 2018. 
Påmeldingen åpnet 1.mai, og er åpen til 1.nov. 

 

I påmelding til konfirmasjon kan man ønske seg ulike undervisningsprogram hhv. vinterleir, sommerleir, tilrettelagt konfirmasjonstid (for Haug-elever) eller miks-konfirmasjon (week-end i stedet for leir). Vi forsøker å imøtekomme ønsker, men det er viktig at man informerer om man har spesielle grunner for det man ønsker (særskilde behov ol.). Alle som vil får være konfirmant i Lommedalen kirke, men for å sikre en trygg og god konfirmantleir for alle har vi begrenset kapasitet på leirene våre. Sommerleir har plass til 70 stk. og vinterleir har plass til 50 stk. Miks-konfirmasjon har plass til 20 konfirmanter. Dersom vi må gjøre prioriteringer, går de som har meldt seg på tidlig først i køen. Ta kontakt dersom du har spørsmål om dette.

Dersom du melder deg på vinterleir eller miks, kan du velge mellom konfirmasjon i mai eller september.
Dersom du melder deg på sommerleir, må du velge septemberkonfirmasjon. 
Dersom du melder deg på tilrettelagt konfirmasjon, kan du velge mellom alle datoene, men 11.mai er satt av for tilrettelagt-gruppa i Grinilund kirke. 


Vinterleir

En annerledes vinterferie med mye sosialt, snø og læring. Gangavstand til skiheis og flotte langrennsløyper. Akebakke og bålkos for de som ikke liker å ha ski på beina! 
En litt mindre leir, ofte har vi mellom 40-50 konfirmanter her, derfor blir vi ekstra godt kjent med hverandre. Passer for deg som er glad i vinteren, eller som liker å være i litt mindre grupper. Vi reiser til Brennabu leirsted i Valdres. Der er vi fra tirsdag til søndag i skolens vinterferie, uke 8. Familiene inviteres til en felles avslutningsgudstjenste (samtalegudstjeneste) i Lommedalen kirke kl.18.00 søndag 24.februar, der vinterleirkonfirmanter medvirker. På denne gudstjenesten er det også mulighet for konfirmant-dåp. 

Vinterleir 2019 er fra 19- 24. februar
Pris: 700,- i innmeldingsavgift
        2850,- i leiravgift


Sommerleir 

En flott uke med bading, sol og læring ved Åh Stiftsgård, Sverige, ca. 1 times kjøretur sør for Svinesund. Vi har én stor sommerleir, i skolens sommerferie uke 32. Stedet ligger idyllisk til ved vannet, og byr på fine naturopplevelser. Leiren avsluttes med kvedsgudstjeneste i Lommedalen kirke kl.18.00 søndag 11.august, sommerleirkonfirmanter medvirker, og det er mulighet for konfirmant-dåp. 
Vi har begrenset med plasser på denne leiren: 70 

Sommerleir 2019 er fra 6.-11.august
Pris: 700,- i innmeldingsavgift
        2850,- i leiravgift


Mikskonfirmant

Egen kalender for Miks-programmet kommer rundt 1.nov.
Miks er et felles opplegg med konfirmanter fra flere menigheter i Bærum, for de som ikke kan eller vil en hel uke på leir.
Det blir 5 samlinger på 3 timer i ein av kirkene i Bærum, og en helgetur i begynnelsen av februar - en "minileir" med mye moro! 
Miks består altså av noen ettermiddags-samlinger iløpet av våren, samt at man følger med på alt som skjer felles i Lommedalen kirke for konfirmanter. 

Pris: 700,- i innmeldingsavgift
        700,- i weekendavgift

 


Tilrettelagt konfirmasjonstid

Det skal være mulig for alle, uavhengig av funksjonsevne, og konfirmere seg i Lommedalen menighet.
Ta kontakt med oss for spørsmål om tilrettelegging.

Vanligvis følger man et opplegg som er felles for menigheten i Bærum, i Grinilund kirke, spesielt tilpasset elever ved Haug skole. Konfirmanter med tilretteleggingsbehov får tett oppfølging av en ansatt fra Lommedalen kirke. Det er fullt mulig å følge undervisningen med gruppen i Grinilund, men likevel ha selve konfirmasjonen i Lommedalen kirke, eller en annen kirke. Ta kontakt, så finner vi en løsning som passer for deg. 

Konfirmasjonsgudstjeneste i Grinilund kirke lørdag 11.mai kl.11.00 (eller en av datoene i Lommedalen kirke dersom dere ønsker det). 

Pris: 700,- i innmeldingsavgift
        700,- for undervisningsopplegget 


Betaling

Det er viktig for oss å understreke at vi har gode økonomiske støtteordninger for konfirmasjonstiden. Dersom familiens økonomi er en utfordring/hindring for valg av konfirmasjonsopplegg, ta kontakt med oss. Økonomi skal ikke være en hindring for å være konfirmant hos oss. 

 

 

Konfirmasjonsdatoer

Datoer for konfirmasjon i 2019 er:
5.mai kl.11.00 og 13.30 
11.mai kl.11.00 (Grinilund kirke, tilrettelagt konfirmasjon)  
7. og 8.september (kl.10, 12.30 og 15.00 lørdag, 11.00 søndag) 

 

Meld deg på ved å klikke HER