Lommedalen TweenStars

10.12.2013

Går du i 4.-7.-klasse og liker sang og å få nye venner? Da er TweenStars noe for deg!

Vi samles hver onsdag kl 19.00 til 20.30 og følger skoleruten.
Før øvelsen (18:30-19:00) er det enkel kveldsmat, som frukt, toast eller grove vafler.

TweenStars er mer enn et kor. Vi har mange ulike aktiviteter på øvelsene hvor vi tar opp ulike temaer, og hvor vi blir kjent med hverandre, oss selv og med Gud. Vi er tilknyttet KFUK-KFUM.

TweenStars synger på to gudstjenester i semesteret og har deltatt ved større arrangementer som Kreftforeningens 75-årsjubileum i Konserthuset, Trosopplæringskonferansen 2013 og 2015, Storkonsert i Oslo konserthus i 2016, i tillegg til å ha sine egne konserter hvert halvår. 1.juni 2017 hadde de konsert med Hanne Krogh, skolekorps og to andre barnekor.

Se semesterplan for høsten 2018!

Koret har en semesteravgift på 450,-. Penger ingen hindring! Kirken har gode støtteordninger. Ta kontakt.

Kontaktperson:
Menighetspedagog Ida Burud Nilsen: ida@lommedalen-menighet.no