Tårnagenthelg for alle 2.-klassinger 27.-28.april!

19.03.2019

Meld dere på her

innen 22.april!

Vi trenger 2.-klassingene i Lommedalen og på Bærums Verk til å være med å løse oppdrag og mysterier i kirken!

Agentmøtet lørdag starter kl 15:00 og varer til kl 19:00. Som agent får man blant annet utdelt eget agentbevis.
Søndag treffes vi igjen kl 10:00 for de siste forberedelsene til gudstjenesten som begynner kl 11:00. Da skal også TweenStars synge. Foresatte, søsken, faddere og venner er også velkomne til gudstjenesten.

I Lommedalen kirke er det plass til alle, uansett funksjonsnivå. Dersom ditt barn har behov for tilrettelegging, gi beskjed i påmeldingen, så finner vi gode løsninger sammen.

Kjenner du noen som vil være med? Vis de denne informasjonsiden!
Invitasjon sendes til alle barn som er døpt eller der en av foreldrene er medlem i Den norske kirke.
Alle er hjertelig velkomne, uavhengig av invitasjon.

Har du spørsmål? Ta kontakt med menighetspedagog Ida Burud Nilsen: in595@kirken.no eller 982 67 810.

Arrangementet er gratis og en del av trosopplæringen i Lommedalen menighet.