Snart tid for kirkeklubb

 

26.11.2018

Alle forsteklassinger kan glede seg!

Til våren blir det kirkeklubb hver tirsdag i hele SFO-tiden i februar og mars.

Link til påmelding

Førsteklassingenes kirkeklubb (tidligere dåpsklubb) er en god tradisjon i Lommedalen. Klubben ble startet av frivillige for 25 år siden og har samlet mange av dalens barn til lek og formidling i kirken siden den gang. Våren 2019 blir det noen viktige forandringer. Tirsdag blir den nye dagen for alle. I stedet for å hente barna fra SFO, blir de hentet rett etter skolen av personale fra kirken. Det betyr foreldre kan trekke barna fra SFO en dag i uken i månedene februar og mars og spare noen penger, hvis de ønsker. 

Det er gode nyheter for barna, som får enda bedre sjanse til å bli kjent med hverandre fra alle tre skolene: Anna Krefting, Lommedalen og Gullhaug.

Ellers kan man kjenne seg igjen i kirkeklubbens opplegg fra tidligere år. Barna spiser boller, lytter til bibelfortellinger, leker, har formingsaktiviteter og mini-gudstjeneste. De frivillige har mange års erfaring med å jobbe med barn og gleder seg til enda et år og møtet med nye seks- og sjuåringer. 

- Det som gjør at jeg liker å holde på med det er kontakten med barna. Vi ser at barna har behov for å snakke om åndelige ting. De synes det er spennende med bibelhistoriene, sier Torild Dalen Bakke, ledere med mange års erfaring av Kirkeklubben. 

Alle førsteklassinger er velkomne. Vi sender invitasjon i posten til barn der minst en av foreldrene er medlem av kirken og vi har adressen. 

Fakta: Hva er kirkeklubb?

For hvem:En klubb for alle Lommedalens førsteklassinger. Personale fra kirken henter barna rett etter at skolen slutter. Foreldrene henter barna i kirken kl. 17, og det er fint hvis de har mulighet for å komme 16:30 og være med på avslutningen i kirken. 

Når:Tirsdager i februar og mars 2019. Vinterferien unntatt.

Hva:Barna blir bedre kjent med kirken og kristen tro, spiser boller, leker, synger, har formingsaktiviteter og mini-gudstjeneste.

Spørsmål? Hør gjerne av deg til barnekoordinator Maja Tengnér på mt654@kirken.no eller tel: 982 67 806

Meld dit barn på her!