Agentuka 24.-28.juni 2019!

15.02.2019

Meld på ditt barn her allerede nå!

For sjette året på rad inviterer vi alle 2.- og 3.klassinger (2010- og 2011-barn) til en morsom uke - den første hele uken i skoleferien!
Agentuka er et heldagsarrangement (08:30-16:00), som et alternativ til SFO, idrettsskoler etc.
Det koster 500,- å være med på Agentuka. Penger ingen hindring. Vi har godt støtteordninger. Ta kontakt.

Gjennom aktiviteter, sang, lek, ballspill, måltider og turer blir barna kjent med både seg selv, hverandre og Gud.
Hver dag avsluttes med en samling, hvor vi blant annet viser bilder fra dagen. Her er hele familien velkommen til å være med.

I Lommedalen menighet er det plass til alle, uansett funksjonsnivå. Dersom ditt barn har behov for tilrettelegging, gi beskjed i påmeldingen, så finner vi gode løsninger sammen.

Invitasjoner* sendes ut i løpet av februar.
Kjenner du noen som vil være med, men som ikke har fått invitasjon?

Vis de denne informasjonsiden! * Invitasjon sendes til alle barn som er døpt eller der en av foreldrene er medlem i Den norske kirke.
Alle er hjertelig velkomne, uavhengig av invitasjon.

VI GLEDER OSS!
Har du spørsmål?
Ta kontakt med menighetspedagog Ida: in595@kirken.no eller 982 67 810.