Julemessa i Lommedalen

Lørdag 23. og søndag 24. november åpner Lommedalen kirke dørene til årets julemesse.

Julemessa i Lommedalen kirke er kafé, loddsalg, åresalg, salg av tjenester som stryking av duker,
prepping/gliding av ski, og sliping av kniver og sakser. Juleverksted for barna, salg av ulike håndverksvarer og hjemmelagde delikatesser. Alt skjer mens du hygger deg i kaféen, er med på lynlotteriet, handler hjemmelaget julesnadder, hører barnekorkonserten, steker pinnebrød med speiderne eller slår av en prat med naboen.

Alt på dugnad. Av hjertens lyst. Og pengene går til:

• Barne- og ungdomsarbeidet i Lommedalen kirke
• Bukas Palad, et sosialt senter i Manila
• Steps Norway, hjelpesendinger til fattige i Lativa
• Menighetens misjons-prosjekt for NMS: Trygg framtid for barn og unge på Madagaskar

Lørdag 23. november
10.30-15.00 Julemesse åpen
11.00–13.30 Adventsverksted for barn og voksne.
13.30 Konsert med Glamigos barnekor.

Søndag 24. november
11.00 Gudstjensete v/ Elise Bjerkreim-Bentzen og Sebastian Wemmerløv. Comeback.
12.00-14.00 Under kirkekaffen fortsetter salg av lodd, varer og kaker - før trekning.

Vil du vite mer om hva som vil skje og hva slags varer som vil selges på julemessa? Følg med på Julemessas Facebookside.