Gudstjenester på TV og nett


Gudstjeneste i Lommedalen er for mange et høydepunkt i uken, men med dagens situasjon er det desverre vanskelig å møtes fysisk. Derfor er det fint at det finnes digitale løsninger, både på nett og radio.

 

Gudstjenester på NRK
Palmesøndag - fra Tromsø domkirke - NRK2 kl11
Langfredag - fra Tromsø domkirke - NRK2 kl11
1.påskedag - fra Tromsø domkirke - NRK2 kl11

Musikkandakter på Facebook
Palmesøndag kl 17: Helgerud kirke
Skjærtorsdag kl 17: Haslum kirke
Langfredag kl 17: Snarøya kirke. Ingeborg Aadland og musikere. 
1. Påskedag kl 17: Høvik kirke. En gruppe fra Bærum Bachkor deltar.  
2. Påskedag kl 17: Østerås kirke. Henrik Syse taler.

Lik eller følg Den norske kirke i Bærum på Facebook eller gå med i gruppen Musikk & kultur i bærumskirkene om du ønsker holde deg oppdatert om hva som skjer i påsken.  

Andakter
Skjærtordag kl 09: dagens påskerefleksjon fra Bryn kirke. Kan sees på menighetens nettside og på Bryn menighets facebooksider.
Langfredag kl 09: dagens påskerefleksjon fra Bryn kirke. Kan sees på menighetens nettside og på Bryn menighets facebooksider.
1. påskedag kl 09: dagens påskerefleksjon fra Bryn kirke. Kan sees på menighetens nettside og på Bryn menighets facebooksider.

Samlinger og samtaler for ungdom
Profilen @ungdomsarbeid_i_karantene sender morgensamlinger hver dag fra lørdag 4. april til 13. april på Instagram. Det er også mulig å se samlingene i etterkant om man ikke har mulighet til å være med live. I tillegg kommer det litt divese på Instagram og tiktok. 

Samtaletilbudet 13-20 er tilgjengelige på telefon, hjemmeside og chatt mandag - onsdag i påskeuken. 

Kirke på nett
Vi tipser også om at på www.nettkirken.no kan du tenne lys, lese refleksjoner rundt søndagens prekentekst eller chatte med en prest.

Kirkens SOS er tilgjengelig hele døgnet på telefon 22 40 00 40.

Kiming og ringing i kirkeklokker
Det vil være normal høytidsringing klokken 17-18 påskeaften og klokken 11 første påskedag. I tillegg vil noen kirker ringe inn helgen klokken 17 lørdager i koronatiden. 

Tilbake