Pilegrimsvandring til Haslumseter kapell

20 september er Haslumseterdagen og vi inviterer til Pilegrimsvandring i regi av Høvik menighet.

Vandringen starter kl 08,30 ved Haslum kirke.  Etter kort morgenbønn og utsendelse vandrer vi til Haslumseter kapell via Ankerveien og Muren. Underveis vil vi ha meditative pauser før vi ankommer kapellet i god tid før pilegrimsgudstjeneste, kl 12.00 , med samling i kafeteriaen etterpå.

På vandringen vil i vil la oss utfordre til ettertanke, stillhet og lavmelt samtale underveis. Rolf Bangseid vil også i år informere og guide oss gjennom vakkert kulturlandskap i Bærumsmarka

Vandringen avsluttes etter messen. Ta med niste, drikke og gode sko. Vi vandrer uansett vær. Ingen påmelding.  Transport til Haslum kirke og fra Fossum/Haslum kirke etter endt vandring sørger hver og en for.

Spørsmål?  Ta kontakt med Trygve Rø, sokneprest@hovik-menighet.no,  47840438  eller Rolf Bangseid, robakons@online.no, som leder vandringen.