4-årsbok

To ganger i året er alle 4-åringer i området invitert til 4-årsbokshelg i kirka. 21-22 september er neste sjanse for alle som har blitt 4 år i 2019!

Kjenner du en 4-åring eller en som blir 4 i løpet av 2019? Dere er varmt velkommne å bli med på 4-årshelg i Lommedalen kirke, hvor dere får en barnebibel utdelt i gudstjenesten. Tidspunkt høsten 2019 er 21 og 22 september.

Meld på barnet ditt her.

Lommedalen kirke inviterer alle barn som blir 4 år i løpet av året til 4-årsbokssamling, en gang på våren og en gang på høsten. Dere får invitasjoner i postkassene hvis dere har et barn som er døpt eller hvis noen av dere foreldre er døpte medlemmer i Den Norske Kirke. Alle er velkomne til 4-årsbok, også de som ikke har fått invitasjon i postkassen eller ikke er døpte.

Det er to samlinger i 4-årsbokshelgen. På lørdagen begynner vi klokken 10:00 og holder på til klokken 12:00. Da blir vi kjent med kirka vår, synger, hører en fortelling fra Bibelen og ha en formingsaktivitet.

Søndag møtes vi til gudstjeneste. Da vil barna få utdelt 4-årsboken sin.

4-årsbokhelgen er en del av kirkens trosopplæring og arrangementet er gratis.

Kontaktperson for 4-årsbok er barnekoordinator Maja Tengnér.