Babysang/BabyGym


Sang - rytmer - prat. Hyggelig -avslappende - fint. 
Mandager fra 25.januar. Kl11. Gratis. 

 

OBS! I påvente av mildere retningslinjer i koronatid, er Babysang blitt til BabyGym utenfor kirka. Møt opp til samme tid. Til sangstund kombinert med lett trim. Ta på klær etter vær og ta gjerne med vogn eller bæresele. Påmelding til menighetspedagog Ida, tlf 982 67 810. 

 

Babysang er en hyggelig aktivitet hvor vi sammen med barna kan utfolde oss med sang, regler, lyder, rytmer og kroppskontakt som er viktig for de små. På Babysang bruker vi de stemmene vi har -  og husk at for ditt barn har du verdens vakreste stemme!

Etter sangstunden går vi inn i Blårommet, til hyggelig samvær og lek på mattene. Ta gjerne med matpakke, så spiser vi sammen. Vi byr på kaffe, te og litt attåt. 

Våren 2021 går Babysang/Gym fra 25.januar til 14.juni. 
Vi følger skoleruta. Det vil si at mandag 25.februar (vinterferie), 29.mars og 5.april (påske), 17.mai og 24.mai (pinse) er fridager.

Mandag 7.juni er det førstehjelpskurs for foreldre. I samme tidsrom som Babysang. Påmelding til Ida (982 67 810).  Spørsmål om Babysang? Ta kontakt med menighetspedagog Ida Burud Nilsen.
Treffene er gratis og en del av trosopplæringen i Lommedalen kirke.

Babysang har ingen aldersgrense. 4 uker eller 8 måneder gammel? Vi tilpasser samlingen etter barnas alder.

Hjertelig velkommen!

Tilbake