Førsteklasses kirkeklubb


Alle førsteklassinger kan glede seg!

Meld deg på her!

Førsteklasses kirkeklubb (tidligere dåpsklubb) er en god tradisjon i Lommedalen. Klubben ble startet av frivillige for 25 år siden og har samlet mange av dalens barn til lek og formidling i kirken siden den gang.

Kirkeklubben skjer en ettermiddag i uken i to hele måneder i vårsemesteret. Barna blir hentet fra skolen av ansatte eller voksne frivillige fra kirken og går tur eller kjører buss til kirken.  

Barna spiser boller, lytter til bibelfortellinger, leker, har formingsaktiviteter og mini-gudstjeneste. De frivillige har mange års erfaring med å jobbe med barn og gleder seg til enda et år og møtet med nye seks- og sjuåringer. 

- Det som gjør at jeg liker å holde på med det er kontakten med barna. Vi ser at barna har behov for å snakke om åndelige ting. De synes det er spennende med bibelhistoriene, sier Torild Dalen Bakke, ledere med mange års erfaring av Kirkeklubben. 

Alle førsteklassinger er velkomne. Vi sender invitasjon i posten til barn der minst en av foreldrene er medlem av kirken og vi har adressen. 

Fakta: Hva er kirkeklubb?

For hvem: En klubb for alle Lommedalens førsteklassinger. Personale fra kirken henter barna rett etter at skolen slutter. Foreldrene henter barna i kirken kl. 17, og det er fint hvis de har mulighet for å komme 16:30 og være med på avslutningen i kirken. 

Når: En ettermiddag i uken, februar og mars.

Hva: Barna blir bedre kjent med kirken og kristen tro, spiser boller, leker, synger, har formingsaktiviteter og mini-gudstjeneste.

Kontakt barnekoordinator Karen Elise Teigum, kt282@kirken.no

 

Tilbake