Barnefestival!


KFUK-KFUM sin barnefestival arrangeres i år i Lommedalen kirke 23.-24. oktober. Dette blir to dager fylt med show, globalløp, mat, disco, leker, sang, dans, kiosk og morsomme aktiviteter! 

 

(Påmeldingsinformasjon nederst i artikkelen)

På festivalen møtes barn fra hele Østlandet, og vi i Lommedalen er vertskap. 4.-7.klassinger inviteres til å være med hele festivalen, mens 1.-3.klassinger blir med frem til avslutningssamlingen kl20 lørdag og kommer tilbake til kirka søndag kl9. Overnatting for 4.-7.klassingene skjer i klasserom på Mølladammen ungdomsskole. Barnekoordinator Karen Elise og menighetspedagog Ida vil være tilstede og sammen med barna under hele festivalen. 

Program
Lørdag:

11.00 Registrering
12.15 Åpningsshow
13.00 Myldretorg
15.00 Globalløp
16:30 Middag
17.30 Kiosk
18.00 Kampkveld
19:30 Kveldsmat
20.00 Disco 5.-7.klasse
20.00 Kveldssamling 1.-3.klasse (etter kveldssamlingen drar 1.-3.klassingene hjem for å sove)
21.15 Kveldssamling 4.-7.klasse
22.00 Ro på skolen
Søndag:
07.45 Vekking og pakke soveposen/sekkene
08.15 Frokost
09.00 Morgensamling (Oppmøte for 1.-3.klassingene)
09.30 Gudstjenesteforberedelser (sette ut stoler, øve på sanger, preken++)
10.00 Aktivitet og lek
11.00 Gudstjeneste
12.00 Kirkekaffe
12.30 Hjem
(Endringer i programmet vil forekomme)

Globalløp
På lørdag vil det gjennomføres et globalløp. Her kan barna løpe, gå, hinke, krype eller gjøre noe annet kreativt. Løypa er 500 meter, og går i en runde rundt skolen. Løpet vil vare i 30 minutter.

Deltakerne kan på forhånd samle inn sponsorer som gir et beløp pr.runde eller et fast beløp som blir det samme uavhengig av runder barnet løper. Alle påmeldte til barnefestivalenl vil få en sms med sponsor-registrering i forkant av festivalen. Sponsorene registreres med navn og telefonnummer, og sponsorenes innbetaling skjer i etterkant av løpet via vipps eller nettbank gjennom link i sms. Etter tilbakemeldinger på at dette var litt vanskelig å få til i fjor kommer det bedre informasjon fra KFUK-KFUM om dette når festivalen nærmer seg. 

Det vil være fargepulver på globalløpet. Det blir en egen bane for de som ønsker å få pulver på seg, og en for de som ikke vil. Fargepulveret skal i teorien gå av i vask, men vi anbefaler likevel å ta på klær det ikke er så veldig farlig med.

Mat og kiosk
Det vil bli servert middag og kveldsmat på lørdag, samt frokost og kirkekaffe på søndag. Alle må ta matpakke til lunsj på lørdag. 

Etter middag blir det kiosk. Alle barna får 30 "festivalpenger" å handle for i kiosken. Barna skal ikke ta med lommepenger.

Pris og påmelding
Medlemspris med overnatting: 550 kr
Medlemspris uten overnatting: 350 kr 
Økonomi skal ikke være en hindring. Vi har gode støtteordninger og det er mulig å senke deltakeravgiften. Gi beskjed ved påmelding til Ida. 

Inkludert i prisen er de fleste måltider (barna tar med matpakke til lunsj lørdag), show, aktiviteter og overnatting. For barn som overnatter inkluderer prisen også 30 kr til å handle i kiosken for. Det betyr at barna ikke skal ta med lommepenger, men får utdelt 30 "festivalpenger" som de kan handle i kiosken for.

 

Påmelding (navn, fødselsdato, adresse, mobilnr foresatte og evt allergier) sendes til menighetspedagog Ida, og fristen er 13.oktober. 

Og leser du dette etter 13.oktober, send Ida en mail likevel - så ser vi hva vi får til! 

Tilbake