Lys Våken for 6. og 7.-klassinger


Lys Våken er en overnattingshelg i kirken for 6.og 7.-klassinger som markerer kirkens nyttårsaften. 

 

Påmelding har starta! Meld deg på her.

Det nye kirkeåret starter første søndag i advent. Vi inviterer alle 6. og 7.-klassinger i Lommedalen og på Bærums Verk til feiring av dette 4.-5. desember i Lommedalen kirke, med overnatting. Grunnet korona måtte vi i fjor avlyse arrangementet så i år inviterer vi både 6. og 7.klasse. 

​Lys Våken kaller vi denne festen og lignende arrangementer foregår i hele Norge og er en del av trosopplæringen i Den norske kirke. Lys Våken handler om å være lys våken for det som skjer rundt oss. Vi skal være lys våken for hverandre, for Gud, for oss selv og for verden.

​På lørdag blir vi kjent, leker både ute og inne, forbereder gudstjeneste, utforsker kirka, synger, danser, har underholdningskveld og spiser taco. Når kvelden kommer kryper vi opp i soveposer og sover i kirkerommet. 

På søndag spiser vi frokost sammen, før vi øver oss litt mer til gudstjenesten vi skal delta på. Foreldre, søsken og andre du kjenner er hjertelig velkommen til å bli med på gudstjenesten kl 11. Vi avslutter Lys Våken med kaker og saft på kirkekaffen.

Om ditt barn har behov for spesiell oppfølging eller tilrettelegging, så gi beskjed ved påmelding. Vi skal gjøre vårt beste for at Lys Våken blir en flott opplevelse for alle!
Arrangementet er gratis.

Trenger du mer informasjon? Ta gjerne kontakt med barnekoordinator Karen Elise: kt282@kirken.no eller 98267805.

Tilbake