Konfirmant i 2025


Født i 2010? Snart er det din tur og vi gleder oss til å se deg. Det er mange gode grunner til å være konfirmant i Lommedalen! Her finner du påmelding og informasjon om konfirmanttiden hos oss!

Konfirmanttiden er en tid for å tenke nye tanker å få nye venner. Mange velger å bli med på konfirmantleir - en opplevelse for livet! På konfirmantleir er det konkurranser, undervisning, kiosk, underholdning og mye mer. I tillegg møtes man gjennom året til samlinger og gudstjenester.
 

Som konfirmant i Lommedalen menighet blir du kjent med nye folk og markere konfirmasjonsdagen din høytidelig i kirken. Du blir kjent med den kristne troen og møter våre ungdomsledere som er med og lager opplegget du deltar på. Vi har konfirmantledere som både nettopp er konfirmert selv, og de som har vært her i mange år og syns dette er et kjempefint og gøy sted å være. Våre ledere er med på å gjøre din konfirmasjonstid gøy og helt unik. Som konfirmant får du muligheten til å undre over livet, deg selv og den kristne tro, både i gruppe, men også individuelt. Selvstendig tenking og etikk er viktige temaer gjennom vårt konfirmasjonsopplegg. Etter konfirmasjonen finnes mange muligheter til å vokse og få utfordringer som passer deg i kirkens ungdomsarbeid!

Påmelding åpner 1.mai og stenger 1.oktober
TRYKK HER FOR PÅMELDING


Hos oss kan du velge mellom tre ulike typer konfirmasjonslinjer:

Sommerkonfirmant
Gjennom året møtes vi alle konfirmanter til Kickoff i januar, 2x Inputsamling, fasteaksjonshelg og bøssebæring og i tillegg deltar du på 4 undervisningssamlinger med en gruppe konfirmanter her i Lommedalen.
Sommerleir: 29.juli til 2. august (gudstjeneste i Lommedalen 3. august)
5 dager sommerleir i uke 31 på Strand Leirsted i Sandefjord. 
En leir med sol, bading, lek, tros-felleskap og spennende aktiviteter
Egenandel leir 3.500,- pluss påmelding 700,-Mikskonfirmant

Dette opplegget passer den som av ulike grunner ikke kan eller vil dra på sommerleir. Her skjer det meste av opplegget på kveldstid, og det er inkludert en weekendtur i nærområdet den første helgen i februar. Du blir del av en gruppe med konfirmanter fra flere menigheter i Bærum. Gjennom året møtes vi alle konfirmanter til Kickoff i januar, 2x Inputsamling, fasteaksjonshelg og bøssebæring og i tillegg deltar du på 4 undervisningssamlinger med en gruppe konfirmanter her i Lommedalen. Leir fredag til søndag første helgen i februar.
Pris 700,- pluss påmelding 700,-

 

Tilrettelagt konfirmasjon
Det skal være mulig for alle å konfirmere seg, uavhengig av funksjonsevne. Bærumsmenighetene tilbyr sammen en spesielt tilrettelagt konfirmasjonsgruppe som møtes på ettermiddager i vårhalvåret. Undervisningen er for ungdom med psykisk og/eller fysisk utbviklingshemning, og arrangeres i samarbeid med Haug skole.
Trenger du tilrettelegging med tanke på idrett eller andre forhold velger du IKKE dette alternativet. 
Undervisningen foregår i perioden mellom uke 9 og begynnelsen av mai. Egen konfirmasjon i en av prostiets kirker i mai måned. Pris 700,- pluss påmelding 700,-


Betaling og økonomi
Påmelding er bindende. Betalinger skjer i to omganger, først betales 700,- ved påmelding, deretter resterende beløp i forkant av konfirmantleir.
Økonomi skal ikke være en grunn til å velge bort konfirmasjon eller leir. Har du behov for økonomisk hjelp så ta kontakt, menigheten har gode støtteordninger for dette.

 

Konfirmasjonsdatoer i  2025:

13. & 14. september
Ved påmelding kan du legge inn ønske om dato for konfirmasjonsgudstjeneste, vi forsøker så godt vi kan å ta hensyn til innmeldte behov og ønsker.  Påmelding stenger 1.oktober, endelig bekreftelse på tildelt konfirmasjonsdato og tid sendes på mail innen 15.oktober. 

Har du spørsmål?
Ta kontakt med kateket Geir André på epost gn693@kirken.no 

Tilbake