Sommerleir 2020

Velkommen til Sommerleir 2020 i Lommedalen kirke

På tirsdag starter en annerledes uke, og vi er mange som har jobbet lenge for at dette skal bli både gøy, interessant, fint og spennende. Vi har planlagt masse spennende, og vi kan nå avsløre at vi allerede på tirsdag kommer til å ha en 10+ meter lang vannsklie nedover kirkebakken, som ender i et basseng med 25.000 liter vann! Denne dagen er det derfor viktig at man tar med seg skift, håndkle og kanskje slippers om man vil bruke vannsklien. Det blir et alternativt opplegg til vannsklie for de som ikke ønsker å delta på det. Vi låner garderobene til Mølladammen for å skifte.

Hver dag åpner registreringen i kirka klokken 09.45 og programmet begynner 10.00, vær derfor tidlig ute for å registrer inn.
Hver dag varer til 22.00, med unntak av onsdag som varer til 22.30.

Program
Det er hver dag morgenshow i kirkerommet, med band, musikk, sang, konkurranser og show. Etter dette blir det rullering mellom temasamling i kirken, på Utsikten og utendørsaktivitet. Hver dag er det et unikt kveldsprogram, etterfulgt av rolig skumrings med andakt og lystenning.

Mat og drikke
Hver dag klokken 12.30 vil det bli servert varm lunsj fra Nobel catering, hvor alle innmeldte allergier og kost-behov er tatt hensyn til. 15.00 er det en kortere fruktpause. Det er viktig å holde seg hydrert i løpet av lange dager, så vi anbefaler alle om å ta med egen drikkeflaske. Dette er også lurt med tanke på smittevern.

Amerikansk Auksjon
Hvert år samler vi på leir inn midler til 1 av våre 3 bistandsprosjekter. I år gå pengene til Håp for Tomora, følg linken under for mer informasjon. Hver deltaker tar med 0-200 kr, og kan med de by på ulike premier som lederne har tatt med seg. Den som treffer nærmest den hemmelige summen vinner. På sommerleir i 2019 samlet vi inn over 3500.- som gikk uavkortet til bistandsprosjektet

Mobilfri leir
Om ikke annet er avtalt så skal alle levere fra seg sin mobil ved ankomst i kirken, IKKE la den ligge igjen hjemme.
Mobiler som leveres inn skrus på lydløs og blir lagt i en eske som tilhører teamet man er en del av. Denne esken oppbevares i et låst rom, og mobiler deles ut igjen kl 17.00.
Når alle kommer tilbake klokken 19.30 blir mobilen igjen samlet inn og deles ut ved programslutt.
Alle som vil ringe hjem i løpet av uken skal selvsagt få lov til dette, da tar de bare kontakt med en ansatt, så får de tilgang på en telefon.

Bilder på leir
Vi ønsker å dokumentere leiren gjennom bilder, og en av våre ungdomsledere kommer til å ta oversiktsbilder av alle, og portrett av de som ønsker, i løpet av uken. Disse bildene ønsker vi å vise fram på storskjerm på starten av hver dag, som en oppsummering av dagen som var. På samtalegudstjenesten i slutten av uken setter vi sammen en liten filmrull av utvalgte bilder som alle foresatte får se.

Spesielle hensyn
NB: Det er flere deltakere på denne leiren som har ulik grad av nøtteallergi, det er derfor ikke lov å ta med produkter som inneholder dette.

Smittevern
På leir er det også viktig med god håndhygiene. Jeg ber om at alle er nøye med dette, og vi kommer til å minne alle om det hver dag. Vi forsøker så godt vi kan å unngå unødvendig kontakt, og vi låner ikke bort ting til andre, da det kan være med å spre smitte. Trenger man noe utstyr på leir så kontakter man en ansatt. Om man har reist utenlands ber vi om at man respekterer karantenereglene og holder seg hjemme. Ta kontakt om du av denne grunnen går glipp av deler eller hele leiren.

Husk å ta med:
Bibel
Skrivesaker
Vannflaske
Skift og håndkle til tirsdag

Leirsjef – Geir Andre: 982 67 827
Leirprest – Elise: 913 71 834